Ontdek Umbrië Umbria

Le 4 Stagioni Bed & Breakfast

Voel je thuis in Umbrië

Het Parco Regionale di Colfiorito

Een prachtig landschap met hoogvlakten en moerasland niet ver van Foligno richting de Marken. Het gebied bestaat uit een aantal drooggevallen bekkens, ooit oeroude watergebieden en een meer wat leefgebied is van vele watervogels. In het park leven vele amfibieën en vogel soorten.

Palude di Colfiorito

Op de hoogvlakte van Colfiorito lag op een hoogte van 700 m. een meer. In de  Middeleeuwen hebben de bewoners het drooggelegd, zodat ze granen e.d. konden verbouwen. Van de oorspronkelijke natuurlijke omgeving is nu alleen het moeras, Pallude di Colfiorito nog over. Het 100 ha. wetland heeft een bijzondere flora en fauna, aangepast aan de vochtige omstandigheden.

Colfiorito

Kalkhoudende vlakten worden afgewisseld door steile hellingen en vormen zo een fascinerend golvend landschap. Aan de rand zie je de pieken van de Apennijnen.

Wandelen op Altopiano van Colfiorito

Sportief

Het park is uitermate geschikt voor prachtige wandelingen of fietstochten.

Het gebied werd al bewoond door de Umbriërs. Er zijn sporen van vroegere bewoning te vinden de z.g. castallieri , pré-romeinse dorpen.

Abonneer je

Gratis tips over Umbrië

B&B Le 4 Stagioni

B&B Le 4 Stagioni ligt in het hart van Umbrië. Laat ons je dromen vervullen en geniet van een vakantie, die je nooit zult vergeten.

B&B Le 4 Stagioni

Kijk rond op onze website om te zien wat Umbrië te bieden heeft en wat wij voor jou in petto hebben.
Tot ziens in Umbrië!