Over OnsContatti

Le 4 Stagioni Bed & Breakfast

Voel je thuis in Umbrië

Over B&B Le 4 Stagioni

Waar zijn we?

Je vindt ons in Italië, in de regio Umbrië, net buiten het stadje Bettona, vlakbij Perugia, Assisi en het Meer van Trasimeno

Coördinaten GPS : 42º59'30.58 N en 12º28'44.89 O

Heb je een vraag? Stel hem dan hier


Villa Le 4 Stagioni

Anneke's Droom

Op een prachtige locatie in Umbrië met uitzicht op Perugia heeft Anneke haar Italiaanse droom gerealiseerd. Zij neemt je mee om Umbrië te ontdekken en laat je genieten van alles wat Umbrië te bieden heeft.

"Soms lijkt een droom ver weg, maar dan gebeurt er iets, waardoor je denkt: als ik het nu niet doe... Toch blijft het moeilijk om kinderen, familie en vrienden achter te laten en in je eentje een nieuw bestaan op te bouwen in een vreemd land. Je kan er van alles over lezen, maar als je er bent, loopt het vaak anders.
Sinds maart 2006 woon ik in Umbrië, maak ik het mijn gasten naar de zin en geniet ik met volle teugen van La Bella Italia."

het uitzicht

Filosofie

Ik ontvang mijn gasten, zoals ik ook mijn vrienden ontvang. Er is een familiaire sfeer, waar iedereen zich snel thuis voelt.

's Ochtends ontbijt iedereen rustig aan zijn eigen tafel, maar 's avonds kan je gezellig mee-eten aan een grote tafel op het terras.

Overdag gaat ieder zijn eigen gang, de een gaat op pad, de ander geniet van het "dolce far niente" het heerlijk niets doen.

De B&B ligt op een idyllische plek, waar je de stilte nog kan horen! Om de rust te handhaven zijn kinderen pas welkom vanaf 16 jaar.